ferryengeland.reismee.nl

Top 5 activiteiten en attracties in Noord-Engeland

De mogelijkheden voor activiteiten en attracties in Noord-Engeland zijn ongekend. De perfecte locatie om prachtige landschappen en charmante stadjes en dorpjes te treffen. Ontdek Yorkshire Dales, bezoek een van de vele musea en historische gebouwen, kies uit een enorm aanbod van hotels tot knusse Bed & Breakfasts en maak kennis met de vele activiteiten voor alle leeftijden: van winkelen tot theater.

Boek ferry engeland tickets online en ontdek de leukste attracties van Noord-Engeland.
  1. attractions in Northern England
    Chester Cathedral Chester Cathedral werd oorspronkelijk als klooster gesticht in 1092 en geconstrueerd als kathedraal in 1541. Het gebouw kent een rijk en fascinerend verleden. Een bezoek aan deze kathedraal geeft u een kijkje in de keuken van verhalen over monniken, koningen en ambachtslieden. Van Normandische bogen tot gotische zuilen, van spectaculaire veertiende-eeuws houtsnijwerk tot een heerlijke middagje thee drinken in het klooster: er is hier zoveel te ontdekken! Veerdienst reizigers kunnen regelmatig profiteren van aanbiedingen naar Noord-Engeland.

  2. Whitby Abbey Het beste familie-uitje voor gezinnen die niet bang zijn voor een beetje mysterie en verbeelding is Whitby Abbey in Yorkshire. Whitby Abbey werd opgericht door St Hilda in 657. De oorspronkelijke gemeenschap werd verwoest door de Denen, maar werd opnieuw opgericht als een Benedictijner klooster in 1078. In het nieuwe museum en bezoekerscentrum vindt u opgegraven vondsten en replica's. Whitby Abbey is de perfecte keuze voor geweldig dagje naar Yorkshire. Ontdek de geschiedenis van de abdij en het dagelijkse leven van de monniken die hier ooit leefden in het unieke, interactieve bezoekerscentrum met indrukwekkende, digitale reconstructies. Dit is een van de meest sfeervolle toeristische attracties aan de kust van Yorkshire.
  3. Bury Art Museum Bury Art Museum is de perfecte plek om te genieten van kunst en meer te weten over de rijke geschiedenis van Bury en de omgeving. Het Art Museum werd geopend in 1901 dankzij de vrijgevigheid van de kinderen van de lokale papierfabrikant Thomas Wrigley. Dankzij het aanbod van de beste internationale en lokale kunst, kan Bury Art Museum echt voor elk wat wils bieden. De collecties en tentoonstellingen worden ondersteund door een scala aan activiteiten en evenementen zodat nog meer kunnen genieten van de Gallery en het Museum.
  4. Knowsley Safari Park Knowsley Safari Park biedt een geweldig dagje uit voor jong en oud. Gelegen in het noordwesten tussen Liverpool en Manchester, is dit een geweldig bestemming voor gezinnen en schoolreizen. Van educatieve verhalen van de verzorgers en fantastische optredens van Biffo en de jongens tijdens de zeeleeuwen Show tot een fantastische beurs en de spannende uitdaging van de ‘High Ropes': dit uitje zult u niet snel vergeten. Bezoekers kunnen meer dan 500 zoogdieren zien tijdens een safari in een gebied van ruim 8 vierkante kilometer - waaronder de beroemde Knowsley bavianen. Van dichterbij kunt u genieten van onder meer olifanten, giraffen, stokstaartjes en otters in het wandelgebied. Het grootste, avontuurlijkste touwenparcours in het noordwesten is ook gelegen in het park.
  5. Nationaal Glas Centrum Het Nationaal Glas Centrum is een belangrijk gebouw gewijd aan vooruitstrevende ideeën over glas en exposities, ateliers en productie-installaties. Er zijn kaarten verkrijgbaar die u leiden door de verschillende expositieruimtes, met steeds wisselende tentoonstellingen. Het Nationaal Glass Centre bevindt zich in Sunderland, op de noordelijke oever van de rivier de Wear, op de voormalige scheepswerf van JL Thompson & Sons.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!